Om oss

Äppelboden ligger i Mörrum och drivs av Maria och Jonas Lindström. För flera år sedan kom idén att börja göra must av äpplena i stället för att de skulle ruttna under träden. Nu har vi mustat till oss själva i några år och när det sedan spred sig att vi gjorde så god must så tänkte vi satsa lite till…  Vi köpte nya, större maskiner och en egen mustlokal och nu har vi möjlighet att ta emot andra som också önskar få sina äpplen mustade.

Vi tillverkar vår must hantverksmässigt hela vägen. De äpplen vi använder kommer från våra egna äppelträd som varken besprutas eller konstgödslas. Vi köper också in äpplen från godkända IP-odlare i närområdet. Dessa äpplen utgör större delen av våra produkter.

Vi har även försäljning av vår omtyckta must. Vi erbjuder, förutom våra bag in box, även 0,5 liters flaskor men också presentförpackning av vår must som är en perfekt present att ge bort.

Våra produkter säljs, förutom hos våra återförsäljare, även i REKO ringarna Olofström, Sölvesborg, Mjällby, Mörrum, Karlshamn, Ronneby, Karlskrona, Kristianstad, Älmhult,  Växjö och Tingsryd. För att beställa går man med i facebookgruppen REKO ring och den grupp man bor närmast till exempel Reko ring Karlshamn. Man gör sin beställning genom att skriva i kommentarsfältet under annonsen, betalar lättast via swish och kvitto får man vid leveransen. REKO – ett smidigt sätt att handla på med lokala närproducerade varor.

DSC_0685[1]DSC_0003_10[1]

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s